4.3 C
Delfzijl
8 mei 2021 10:07

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos in Theater de Molenberg

Delfzijl – Woezel & Pip beleven op 12 november een spannend avontuur in Theater de Molenberg.  Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos!

Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Knutselwedstrijd

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater. Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos… daar zal de theaterzaal vol mee zitten! 

12 november om 15.00 uur, bij Theater de Molenberg, Molenberg 11, Delfzijl. Kaartprijs vanaf € 15.00. Reserveringen: www.demolenberg.nl of telefonisch via 0596 614 000. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin

Populaire berichten