Willy Jansen, vrijwilliger vv ‘t Zandt, is genomineerd voor de clubheld van de amateursport

‘t ZandtHet AD draagt sport in de regio een warm hart toe ,van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing ‘Clubhelden van de Amateursport’. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.
Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in de amateursport en daarmee in de maatschappij, clubhelden zijn het! Het is volgens het AD de hoogste tijd om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport!

Ook in onze regio zijn er verschillende vrijwilligers genomineerd, waaronder Willy Jansen.
Aanmelder: ‘Willy is de duizendpoot van één van de kleinste voetbalverenigingen van Nederland, vv ’t Zandt. Zo zit ze in het bestuur, draait ze alle kantinediensten en wast ze de wedstrijdtenues voor de vereniging. Hebben de jongens van het eerste problemen dan kunnen ze hun hart luchten bij “Grandmo”. Willy staat centraal voor alle duizendpoten die te vinden zijn bij de kleine sportverenigingen in Nederland. Deze vrijwilligers worden te weinig in het zonnetje gezet en daar moet verandering in komen!’
Wanneer mensen op bijvoorbeeld Willy Jansen willen stemmen, kan men dit doen via de volgende link: https://www.adclubheld.nl/custom1447163/zoek-genomineerde/dv/list?gemeente=18882.

De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

 Back to top button