22.6 C
Delfzijl
19 juni 2021 14:32

WIJkwinkel in Opwierde dagelijks geopend

spot_img

Appingedam – Vanuit het project De Inzet is de WIJkwinkel al weer bijna 2 jaar actief aan de Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam. De WIJkwinkel wordt gerund door mensen met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt.  Mede dank zij de opbrengsten van de WIJkwinkel kan het project “De Inzet” haar waardevolle betekenis voor een grote groep mensen blijven aanbieden.

In de WIJkwinkel is van alles te vinden Tweede kans kleding van een goede kwaliteit, streekproducten, kaarsen en cadeau artikelen. Ook worden er prachtige houten producten gemaakt o.a. kerstboompjes, tuinbankjes, oppottafels, vogelhuisjes. Daarnaast biedt de WIJkwinkel cliënten van NOVO en ’s Heerenloo de gelegenheid om ook hun eigen gemaakte producten te verkopen. Wist u dat u als inwoner ook gebruik kunt maken van de WIJkwinkel door middel van plankverhuur.

Heeft u ‘spulletjes’ waar u van af wilt, denk dan eens aan het huren van een ‘plank’ in de WIJkwinkel. Onze vrijwilligers staan u graag te woord dus kom gerust eens langs in de WIJkwinkel aan de Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,256VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
AutoAuto

Populaire berichten