De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op zaterdag 03 december 2022 om 07.42 uur.

Vrij koud en in de noordelijke helft af en toe zon, verder bewolkt.

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.
Vanochtend is er veel bewolking maar in de noordelijke helft van het land komt de zon af en toe tevoorschijn. Het blijft droog. De noordoostenwind is matig, aan zee af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag is in de noordelijke helft af en toe de zon te zien, in het midden en zuiden is er meer bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer +2°C, maar de matige noordoostenwind maakt het voor het gevoel kouder.

Vanavond blijft het droog. De koude wind uit oost tot noordoost is matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het droog met een minimumtemperatuur rond -1°C. Er staat een matige wind uit oost tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig.

Morgenochtend verloopt bewolkt en droog. De wind waait uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenmiddag blijft het bewolkt en droog bij een maximumtemperatuur rond +2°C. Er staat een matige wind uit oost tot noordoost. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend vrij krachtig.

Morgenavond is het droog. De wind waait uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Waarschuwingen

Code groen: Er zijn geen waarschuwingen

Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.


Uitgifte: 03/12/2022 08:19 uur LT