Weekoverzicht kinderspeelweek Wagenborgen

Wagenborgen – Een week lang hebben kinderen meegedaan aan de kinderspeeelweek 2015 in Wagenborgen. Een week vonden de meeste kinderen een beetje kort, maar vrijdagmiddag werd kinderspeelweek samen afgesloten met de brandweer.

In een weekoverzicht, gaan we samen met u kijken wat de kinderen de afgelopen week hebben gedaan.

Maandag: Maandagochtend begon de 38 kinderspeelweek in Wagenborgen. Het thema van dit jaar was ‘De Jungle’. Samen met de ouders en met behulp van de leiding werd er een hout gesleept om vervolgens een hut in elkaar te timmeren.

Dinsdag:Dinsdagochtend kregen de kinderen een kleine verassing van Spar eigenaar Perry Kappen, een rugtas gevuld met allemaal lekkere lekkernijen. In de rugzak zat: Pakje drinken, zakje chips en zakje snoep. Dinsdagmiddag hebben de kinderen onder leiding van Andra van Deelen mozaïek stoeptegels gemaakt in een scoutingstent bij de ijsbaan in Wagenborgen.

Woensdag: Een dag vol met activiteiten, dat stond voor de woensdag op het programma. Van kabelbaan tot aan een springkussen en een chocoladefontein, de kinderen vermaakten zich wel.

Donderdag: De ochtend begon rustig en alle groepjes werden één voor één op de foto gezet voor de website van de kinderspeelweek. Eerst met hun zelfgemaakte hut en vervolgens in een schilderij. Donderdagmiddag kwam een boomstamkunstenaar een show geven op het veld waar de Kinderspeelweek gehouden wordt. Ook werden er sprinkhanen van de Barbecue gegeten.

Vrijdag: Vrijdagochtend begonnen de vrijwilligers met het afbreken van de hutten. De kinderen gingen samen met hun begeleiding naar sporthal “Weerland” voor een apenkooi en bingo.

Tegen kwart voor 3 werd de winnaar van de week bekend gemaakt. Dat groepje mocht samen met de brandweer door Wagenborgen. Ter afsluiting van een drukke week, konden de kinderen met water en schuim spelen op de ijsbaan.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”302″]


Back to top button