Vrouwen lopen voor Vrouwen Wandelen voor hulp aan slachtoffers loverboys

ZeegseOp zaterdag 13 juni trekken honderden vrouwen in Drenthe, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland de wandelschoenen aan om te lopen voor de opvang van Terwille Verslavingszorg voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en voor slachtoffers van loverboys. De vrouwen wandelen voor het goede doel, gecombineerd met gezelligheid en inspiratie: genieten van een high tea, muziek en een inspirerende spreker.

Zaterdag 13 juni staat in het teken ván vrouwen vóór vrouwen. De wandelaars kunnen kiezen uit een gevarieerde wandeltocht van 10 of 20 km door het prachtige beek- en esdorpenlandschap van de Drentsche Aa. Deelnemers brengen minimaal 50 euro aan sponsorgeld mee. Zo helpen ze uiterst kwetsbare vrouwen en meisjes. De opbrengst gaat o.a. naar veilige opvangplekken van Terwille, voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en/of slachtoffer zijn van loverboys.

Iedere vrouw is van harte welkom om mee te wandelen. Opgave kan individueel of in teamverband via de website www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl. Ook bedrijfsteams die willen meelopen of het evenement willen sponsoren zijn van harte welkom. De dag start om 8:30 uur en eindigt rond 15:00 uur bij Fletcher Hotel Zeegserduinen, Schipborgerweg 8, Zeegse. (Vrouwen die meewandelen en in deze mooie omgeving willen overnachten kunnen gebruikmaken van een voordelig arrangement via het hotel.)

 Back to top button