Voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde succesvol in Norg

NorgVoltigeurs van de voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde zijn afgelopen zaterdag met de winst naar huis gegaan. De voltigeurs hebben een fantastische wedstrijddag in Norg achter de rug. Het E-team bestaande uit Ellen Vegter, Fleur Keizer, Babata Tepper, Wendy Brouwers, Shefali Timmermans en Aimee Reinders hebben, onder leiding van longeur Fleur Medema op paard Olmer, een topprestatie neergezet met als resultaat een 1e plek van de 7 teams met cijfer 5.4.

Ook de solo’s van onze vereniging zijn op de hoogste plaatsen geĆ«indigd. Arthur Seidel, 1e bij de junioren-A met cijfer 6,3. Bij de junioren-B: Charlotte Seidel 1e met cijfer 5,9, Silke Spijk 2e (nadat de punten correct waren opgeteld) met een 5,7 en Rik Bierling 4e met cijfer 5,6. Silke en Rik onder leiding van Martin Hamminga op paard Olmer en Charlotte en Arthur onder leiding van Bas Seidel op paard Tobias.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” special_effect=”overlay_fade-white” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”132″]


Back to top button