12 C
Delfzijl
14 mei 2021 15:44

Voetbalvereniging Omlandia voor derde keer op rij winnaar SES-Toernooi

Delfzijl – Op Hemelvaartsdag werd voor de 25ste keer het SES-toernooi georganiseerd door Stichting Eemsmond Sportevenementen gespeeld op het Sportpark Uitwierde in Delfzijl. De jubileum editie van het toernooi werd voor de derde keer op rij gewonden door Voetbalvereniging Omlandia uit Ten Boer, dat betekent dat ze de wisselbokaal mogen houden. Omlandia speelde de finale tegen Voetbalvereniging de Pelikanen uit Appingedam de wedstrijd werd beslist met strafschoppen.

Het toernooi begon donderdagochtend om tien uur met de poule wedstrijden na de poule fase was het tijd voor een onderdeel uit het jubileumprogramma een wedstrijd van Kids United tegen NEC E dit werd een leuke wedstrijd met doelpunten over en weer de wedstrijd werd uit eindelijk met penalty’s gewonnen door Kids United.

Aansluitend werd begonnen met de wedstrijd om de derde en vierde plaats, dit ging tussen Noordwolde en NEC Delfzijl onder 23. Het team van NEC Delfzijl onder 23 won de wedstrijd met 1 -0 op Noordwolde. Na afloop van deze wedstrijd volgde er een demonstratie van het Legacy Dance Team uit Delfzijl met aansluitend de finale en de prijsuitreiking en een optreden van Pieter van der Zweep.

Veranderingen
Het SES-toernooi van Stichting Eemsmond Sportevenementen is al 25 jaar een begrip in Delfzijl en omstreken. Na 25-jaar gaat er wat veranderen, het is voor het laatst dat het toernooi word gespeeld op Sportpark Uitwierde. Vanaf volgend jaar zullen de wedstrijden plaats vinden op sportpark Centrum.

Nieuw bestuur Stichting Eemsmond Sportevenementen
Enkele leden van het stichtingsbestuur zijn sinds de eerste editie van het SES toernooi en het Eemsmondfestival in functie. Zij hebben aangegeven na de 25e editie te willen stoppen met hun functie. Ook de andere bestuursleden hebben aangekondigd dat dit het moment is om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Marcel Mooi, Erik Bosscher, Erwin Heerlijn en Jan van der Zweep hebben zich beschikbaar gesteld om het nieuw bestuur van de Stichting Eemsmond Sportevenementen te vormen: Zij zullen de organisatie van het toernooi in 2016 op het vernieuwde Sportpark Centrum voor hun rekening nemen.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin

Populaire berichten