Vijfde editie fotowedstrijd SOGK inzenden kan nog tot 16 augustus

Groningen – De Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) roept iedere amateurfotograaf deel te nemen aan een fotowedstrijd. De foto’s worden gebruikt voor de SOGK-kalender 2016. De uiterste inzenddatum is 16 augustus 2015 dus het wordt hoog tijd om in actie te komen. En wat is nu mooier om in deze vakantieperiode de provincie in te trekken en een plaatje van één van de kerken of kerkhoven van de SOGK te schieten. Uiteraard zijn ook foto’s van het interieur van harte welkom. Ook eerder gemaakte foto’s zijn van harte welkom.

Net als in de eerste vier edities gebruiken we de geselecteerde foto’s voor de jaarlijkse SOGK-kalender. Het thema dit jaar is: ‘de kerken binnen en buiten’ waaraan de fotografen een eigen invulling kunnen geven. De enige beperking is dat het een kerk/kerkhof van de SOGK betreft. Als u niet zeker weet welke dit precies zijn, kunt u dat op www.groningerkerken.nl/fotowedstrijd controleren.

De (maximaal vijf) foto’s kunnen ook dit keer weer geüpload worden via www.groningerkerken.nl/fotowedstrijd. Hier vindt u ook alle informatie over en de voorwaarden van deelname aan de fotowedstrijd. Op de kalender van 2016 komen weer 13 foto’s; een voorblad en 12 bladen voor de maanden van het jaar.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. De maker van de winnende foto krijgt een driedaags arrangement aangeboden. De makers van de overige winnende foto’s gaan ook niet met lege handen naar huis. Zij ontvangen allen een prijzenpakket met daarin een aantal leuke cadeaus. Uiteraard ontvangen alle winnaars de nieuwe kerkenkalender 2016.Back to top button