vrijdag 17 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Vier het voorjaar in Delfzijl met een leuke Paasverrassing

spot_img

Delfzijl – Met het voorjaar op de stoep en Pasen voor de deur hebben de ondernemers in het centrum van Delfzijl voor hun klanten een kleine Paasverrassing bereid. Verspreid over het hele centrum zijn letters verstopt in de versierde etalages. Samen vormen die een mooie slogan. Wie alle letters vindt en de slogan weet, maakt kans op één van de Delfzijlster Waardebonnen ter waarde van 35 euro.

De actie start op zaterdag 27 maart en loopt tot en met zaterdag 3 april, de zaterdag voor Pasen. “Met deze Paasverrassing willen we onze klanten wat leuks bieden, zonder dat we daarbij de corona-veiligheid vergeten”, zegt Fester Oosterhuis, voorzitter van de handelsvereniging. “Gelukkig mogen winkels op afspraak en beperkt weer open. Met deze actie vieren we dat toch een beetje samen met onze bezoekers. En het geeft net wat extra reuring die we zo gemist hebben en wat winkelen in Delfzijl zo gezellig maakt.”

Paaseitjes op 3 april
Op zaterdag 3 april delen winkeliers aan hun klanten een kleine attentie uit, in de vorm van – uiteraard! – lekkere paaseitjes, voor de eerste 30 klanten.

Delfzijlster Waardebonnen twv 35 Euro
Wie denkt de slogan te weten, kan de oplossing mailen naar: paasactie@winkelcentrumdelfzijl.com

Dit kan nog tot en met donderdag 8 april. De inzenders maken kans op één van de 5 Delfzijlster Waardebonnen van 35 euro. Deze zijn bij alle winkels in het centrum te besteden. Het bestuur van handelsvereniging Het DOK brengt vrijdag 9 april de prijswinnaars op de hoogte.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten