3.2 C
Delfzijl
25 januari 2021 20:19

Veteranen tafeltennistoernooi DTTC’78 een groot succes

Delfzijl – Afgelopen zondag heeft tafeltennisvereniging DTTC’78 voor de 11e  maal een veteranentoernooi georganiseerd in de eigen sporthal aan de Pastorielaan in Appingedam.

Het toernooi was met 37 deelnemers bijna volgeboekt. Er werd bijzonder fanatiek om de punten gespeeld in een zeer gemoedelijke sfeer, zoals het bij veteranen wel gebruikelijk is. Er is geen wanklank gehoord en iedereen was zeer enthousiast over de indeling, zoals die door toernooileiders Bennie en Ruud in elkaar was gezet.

Spelers uit heel afdeling noord maar ook spelers uit Utrecht, Houten en Gorsel waren naar Appingedam gekomen.Het toernooi is op de nationale OTC (Old Timer Club) kalender geplaatst. Het is ook de OTC Nederland die het nationale veteranenkampioenschap elk jaar organiseert.

In de hoogste klasse behaalde Richard Roossien van Midstars uit Middelstum na een spannende finale tegen Jeroen vd Berg van ttv  Gispen een keurige 1e plaats.

In de 2e groep ging de overwinning verrassend naar Frans Schmolzer van SC Tjuchem gevolgd dor Hans van der Weij van Buitenpost en Jan Willen Zuidinga van ttv Doto. In groep 4 ging de overwinning naar een Jos Bouwmeester lid van organiserende verenging DTTC’78

In de laagste klasse wist Jacob Bos van Buitenpost na een spannende wedstrijd Bert de Haan van SC Tjuchem de overwinning naar zich toe te trekken.

Volg ons op

10,801FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten