23.9 C
Delfzijl
18 juni 2021 20:43

Verloting bij de Pelikanen levert 1250,- op voor Team Winy

spot_img

Appingedam – Tijdens de jaarlijkse kerstborrel bij vv De Pelikanen wordt er, inmiddels structureel, een grote verloting georganiseerd voor een goed doel. Deze keer was  het verzoek binnen gekomen om, wederom, het KWF te ondersteunen. Dit jaar in het teken van
Team Winy.

Team Winy zal in 2017 met 9 fietsers en 8 lopers de Alp ‘d Huzes op gaan en organiseren verschillende acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De verloting was hier één van. De familie Beukema is een betrokken familie bij onze club en zijn helaas dit jaar, net als een aantal andere families binnen de vereniging, getroffen door de ziekte.

De verkoop van de lootjes ging razendsnel en de vele winnaars gingen tevreden naar huis. De uiteindelijke opbrengst van de verloting was €1250,-! Een mooi bedrag voor een goed doel! Voor de verloting hebben de volgende (Damster) ondernemers prijzen gesponsord: Damster kaashuis, Bloemencentrum Snel, Banketterie Jan Bos, Massagepraktijk Margriet Haan, Slagerij Karst de Jong, Visspecaalzaak Perdok, Hanos, Drogisterij Oleander, Bakkerlij Olinga, Juwelier de Jong, Gall en Gall, Bloemenhuis ’t Zwaantje, Fa. van der Molen, Snackbar/Catering de Vesting, Pet’s Place, autobedrijf Hans van Doorn, Lunchroom Aan Tafel en Sport2000 Mossel.

Kijk voor de overige acties (kopen van oliebollen, wijn of andere artikelen) op www.zoveelplannen.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten