fbpx
3.2 C
Delfzijl
30 november 2020 21:18

Vele vrijwilligers zetten zich in tijdens NLdoet

Delfzijl – Ruim 350.000 vrijwilliger hebben zich vrijdag 10 en zaterdag 11 maart deelgenomen de grootste vrijwilligersactie van Nederland  NLdoet  deze actie wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds wil met NLdoet vrijwilligerswerk meer, anders en breder onder de aandacht brengen, achterstallige klussen bij maatschappelijke organisaties aanpakken en mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met vrijwilligerswerk. Ook in onze regio werden vol op klussen aangeboden waar vrijwilligers aan konden deelnemen.

In Delfzijl Noord hebben vrijwilligers mee geholpen aan het project Groen voor rood er werd onder andere houtsnippers aangebracht, gesnoeid, bestratingswerkzaamheden uitgevoerd en het terrein werd opgeschoond van o.a. zwerfvuil.

In Farmsum lag het scouting schip de Paap op de reparatiewerf van Koninklijke Niestern Sander, hier werd de onderkant van het schip aangepakt.

 

Volg ons op

10,592FansLike
1,424VolgersVolg
5,232VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

Coronabesmettingen bij verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl

Delfzijl - Er zijn coronabesmettingen vastgesteld bij een woonafdeling van verpleeghuis Vliethoven in Delfzijl. Volgens zorg- en welzijnsorganisatie De Hoven, eigenaar van verpleeghuis Vliethoven,...