Vastgoedbedrijf Breadstone neemt voormalig Seaports gebouw aan de Noordersingel over

Delfzijl – Vastgoedbedrijf Breadstone heeft het voormalige Seaports kantoor aan de Noordersingel overgenomen. Het gebouw bied al enige jaren onderdak aan onder andere aan de Stichting Welzijn Delfzijl.

Breadstone zal het gebouw renoveren en door middel van het toevoegen van een concept het gebouw exploiteren. Door de mogelijkheden van afstand te bekijken, ziet Breadstone waar de oplossingen liggen. Goed doordachte concepten die perfect passen bij de omgeving en ieders wensen.

Het concept ‘Green Concreet’ zal in het teken staan van het Delfzijlse gebied. Delfzijl heeft vanuit het westen van Nederland niet altijd een positief imago, echter neemt de bedrijvigheid de laatste jaren met 5% toe. Recentelijk heeft Google meer dan 400 miljoen geïnvesteerd en ook Seaport heeft een uitbreiding gedaan van de Eemshaven. Het totale gebied is enorm in ontwikkeling en ook Breadstone ziet kansen om hierin te investeren en positie in te nemen voor de toekomst. Directeur Rory Bertram van vastgoedbedrijf Breadstone, is enthousiast over de overname. “Na meerdere gesprekken gevoerd te hebben kan ik jullie met trots melden dat we een bijzonder project gaan starten. We bijten ons er volledig in vast. Halen de onderste steen boven. Door compleet anders te denken dan anderen en door uit te gaan van de gebruiker in plaats van onszelf. Door de beste te zijn in prijs, kwaliteit én beleving. Breadstone kan niet wachten om te starten en zal regelmatig een update geven.

Met de aankoop van de Noordersingel 1 zal een mooie zichtlocatie begin 2016 een metamorfose ondergaan en zal het pand geschikt gemaakt worden voor bedrijven en start ups die zich willen vestigen in het gebied en hier zakelijk actief willen zijn.Back to top button