13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 16:19

Vakantiespelen Kriebeldam op zoek naar leiding

spot_img

Appingedam – De vakantiespelen Kriebeldam komen er weer aan! Het duurt natuurlijk nog even, maar voor je het weet is het al weer zo ver. Daarom is de organisatie van Kriebeldam inmiddels weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Met het feestgedruis van vorig jaar nog in het achterhoofd, kriebeldam bestond toen namelijk 50 jaar, is men nu weer druk bezig met de editie van dit jaar. En alle ideeën kunnen alleen gerealiseerd worden wanneer er weer voldoende vrijwilligers zich aanmelden om de kinderen te begeleiden.

Men is op zoek naar jongeren van 16 jaar en ouder voor de begeleiding van de groepen. Ben je 14 of 15 jaar dan kan je je aanmelden als hulpleiding. Je wordt dan als extra begeleider op een groep ingepland of voor het doen van allerlei hand en spandiensten.

Kriebeldam wordt normaalgesproken altijd tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie gehouden. Vorig jaar is er voor gekozen om één week te houden. De planning is om dit jaar weer twee weken te organiseren. De eerste week is van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli en de tweede week van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus.

Aanmelden kan via de website: www.kriebeldam.nl De aanmeldingsformulieren voor kinderen worden in een later stadium via de basisscholen in Appingedam uitgedeeld.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten