Tweedaags evenement ART H3V3SK3S zaterdag van start gegaan

Heveskes – ART H3V3SK3S is een plek voor inspiratie voor wie gevoelig is voor het relatieve van het universum en het vergankelijke van tijd. De kerk van Heveskes is een bijzondere plek in het industrieel landschap van Delfzijl en een bron van inspiratie voor vele kunstenaars. Alleen al het interieur in al zijn stille bekoring en vergetelheid staat pal tegen het mateloze vooruitgangsdenken.

Zondag van 10:00 – 23:00
Vandaag wordt ingewijd door Ierse en Schotse folk van zangeres Annemarie de Bie en Evertjan ‘t Hart. Daarna volgt een middag met dichters en vertellersgezelschap BE ART met o.m. Bart van Mulkom en van liedjessmid en cabaretier Henk Boogaard. Aansluitend voegen de Magical Dustmen zich naadloos met een gevarieerd programma met o.a. Ariadne Verstegen ( klassiek pianiste ), Bernard Christiansen ( dichter, schrijver ) Veronique Hogervorst ( kunstenaar, filmer ) en Egbert Hovenkamp II, die het verhaal van Craycin vertelt.

Op zondagavond steken de Assassenachs de Schots/Ierse muzikale traditie in een nieuw jasje, en als het gaat schemeren, glijden we met de soundscape van 23SecondFractals de zomeravond in. Rondom de kerk stijgen soms de wonderlijke grote kleurige ballonnen op van Knipoog en speelt Podiumkunsten aan Zee een wandelende dobbelstenen act.

Voor de inwendige mens zijn er tijdens beide dagen niet te versmaden lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Back to top button