maandag 20 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Twee nieuwe dermatologen op OZG locatie Delfzicht

spot_img

Delfzijl – Sinds kort zijn twee nieuwe dermatologen werkzaam in de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG): mevrouw M.S. (Marjolein) Bruijn en de heer R.K. (Ruud) Horlings.

Beide dermatologen zijn werkzaam op locatie Delfzicht: mevrouw Bruijn op dinsdag en de heer Horlings op woensdag. De overige dagen werken zij in het UMCG.

Mevrouw M.S. Bruijn
De 31-jarige Marjolein Bruijn is geboren in Heemstede en volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Na 1 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de dermatologie in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht, startte zij in 2010 met haar opleiding tot dermatoloog in het UMCG. In april 2015 rondde ze haar opleiding tot dermatoloog in het UMCG af.

De heer R.K. Horlings
De 35-jarige Ruud Horlings is geboren in Delfzijl en volgde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2015 rondde hij zijn opleiding tot dermatoloog af in het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Met de komst van de dermatologen Bruijn en Horlings is er nu alle werkdagen continuïteit op de afdeling Dermatologie van locatie Delfzicht.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
AutoAuto
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten