fbpx
22.3 C
Delfzijl
maandag 21 september 2020
Home Agenda tips Twee bijzondere en intieme concerten in de Roodehaan Westeremden

Twee bijzondere en intieme concerten in de Roodehaan Westeremden

Westeremden – Aanstaande zaterdag en zondag zijn er in Westeremden twee bijzondere en intieme concerten voor maximaal 30 gasten, niemand minder dan Tim Knol komt optreden. Beide concerten waren dan ook in no time uitverkocht.

Op zondag 28 juni zijn er ook twee optredens van Dave Warmerdam en Janne Timmer, (foto in de bijlage) als  winnaars van de Dutch Blues Challenge in 2019 veroverden zij heel blues Nederland en ook in Amerika tijdens hun deelname aan de International Blues Challenge ’20 werden ze met open armen ontvangen. Lead zangeres Janne Timmer & bandleider/toetsenist Dave Warmerdam zullen samen een intieme show neerzetten waarin zij het repertoire van de band zullen vertalen naar unieke stripped down versies.

Timmer heeft een uniek stemgeluid dat soepel door de nummers danst. Met zowel een heerlijk rauw randje als subtiliteit vertelt zij de verhalen vol emotie en dynamiek. Warmerdam begeleid haar naadloos op de piano en geeft de muziek met zijn groovende solo’s een extra gelaagdheid. Al met al een jong, muzikaal stel wat ook zonder hun band weet hoe zij een zaal moeten Het middagconcert is uitverkocht er is een extra concert om 20.45 Entree 15 euro adres Kosterijweg 10 A 9922PK Westeremden

Op 4,5 en 11 juli zijn er concerten met Pé & Rinus voor maximaal 50 gasten, deze zijn alle drie uitverkocht.

Het Marlene Bakker trio komt op 18 juli optreden, daar zijn nog beperkt kaarten voor en op 25 juli komt Tangarine naar Westeremden, de zaterdag is uitverkocht dus is er een extra concert op de zondagmiddag om 15.00 uur.