Trias XC haalt punt bij Stentor Haren

Haren – Afgelopen zaterdag werd er door de C-jeugd van Trias Delfzijl/Appingedam een wedstrijd gespeeld in Haren tegen Stentor. Door afwezigheid van Fleur(langdurig geblesseerd) en Dana ging het team met 8 spelers de strijd aan. Beide ploegen hadden bijna eventueel punten dus het beloofde weer spannend te worden.

In de 1e set wist Trias door het goede serveren al snel een voorsprong van 4 tot 5 punten te nemen. Gaandeweg de set wist Stentor toch langzaam dichterbij te kruipen waardoor een spannend slot van de set volgde. Uiteindelijk wist Trias deze set met 23-25 binnen te halen. De 2e set was een spiegelbeeld van de 1e. Stentor wist een voorsprong te nemen maar door goed spel en aanvallen wist Trias de stand weer gelijk te trekken. Nu was het echter Stentor die de set wist te winnen met 28-26.

Waar Stentor in de 3e set het niveau bleef vasthouden had Trias hier meer moeite mee. De tegenstander nam een voorsprong van 3 – 4 punten welke zij gaandeweg de set wisten uit te breiden. Deze laatste set ging dan ook naar Stentor met 25-16.

Komende zaterdag wordt er gestreden tegen, de tot op heden ongeslagen koploper (1 set verloren), Vios Kolham. Trias XC heeft dit seizoen enorm progressie geboekt en zal zijn huid zo duur mogelijk verkopen. Aanvang van deze wedstrijd 14:30uur in de Bredeschool Noord te Delfzijl.