fbpx
5.6 C
Delfzijl
28 november 2020 08:51

Trainers selectie elftallen Heerlijn en Dijkman nemen afscheid van NEC Delfzijl

Delfzijl – Na de eerste drie succesvolle jaren van de fusieclub NEC Delfzijl nemen beide trainers van de selectie elftallen afscheid van NEC Delfzijl. Erwin Heerlijn, trainer van de eerste selectie en Duurt Dijkman, trainer van de tweede selectie nemen om verschillende redenen afscheid van NEC Delfzijl.

Erwin Heerlijn, een clubman uit de fusieclub neemt met gemengde gevoelens afscheid. Hij kiest voor verdere ontwikkeling van zijn carrière door de trainerscursus TC1 te gaan volgen om zijn voetbaltechnisch plafond te verhogen. Hierdoor is naast zijn werk en de stages geen ruimte voor een selectie elftal. We zijn trots op wat Erwin de afgelopen jaren heeft neergezet bij NEC Delfzijl. Doelen zijn elk jaar behaald, met als hoogtepunt het kampioenschap van de eerste selectie in seizoen 2014/2015, het eerste jaar van de fusie. Ook in dit jaar is er geen reden te twijfelen dat de sportieve doelen gehaald worden in de tweede klasse.

Duurt Dijkman is toe aan een volgende stap in zijn carrière als (hoofd)trainer en neemt na drie succesvolle seizoenen als trainer van de tweede selectie ook afscheid van NEC Delfzijl. Ook Duurt behaalde met zijn teams de doelen, en promoveerde zelfs de afgelopen twee seizoenen met de tweede selectie. Het eerste seizoen kampioen en het seizoen erna een tweede plaats in de competitie met promotie naar de reserve eerste klasse.

NEC Delfzijl wenst beide trainers heel veel succes en gaat op zoek naar de vervanging van dit duo.

Volg ons op

10,559FansLike
1,424VolgersVolg
5,229VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten