17.9 C
Delfzijl
woensdag 17 juli 2019
Home Algemeen Toeristische gids gemeente Delfzijl in nieuw jasje

Toeristische gids gemeente Delfzijl in nieuw jasje

TermunterzijlOp 16 maart overhandigde wethouder Hans Ronde tijdens het Toeristisch Café in Termunterzijl het eerste exemplaar van de nieuwe toeristische gids van de gemeente Delfzijl aan toeristisch en cultureel ondernemers. De gids heeft ten opzichte van die van 2014 een metamorfose onderdaan. Naast de nieuwe huisstijl en fotografie is de gids nu tweetalig van opzet en zowel in het Nederlands en Duits te lezen. De plattegrond die in voorgaande jaren los van de gids te verkrijgen was, is nu geïntegreerd in de gids.

Er gaat niets boven Groningen
De nieuwe opzet van de gids is het resultaat van de samenwerking met Marketing Groningen. Marketing Groningen is het bureau voor de toeristische marketing van de stad en provincie Groningen. Bekend van de slogan ‘Er gaat niets boven Groningen’. De nieuwe opzet van de toeristische gids van de gemeente Delfzijl past met de aanpassingen in de stijl van de andere toeristische gidsen die Marketing Groningen uitgeeft.

Verkrijgbaar bij VVV
De Recreatiegids gemeente Delfzijl, zoals de toeristische gids officieel heet, is vanaf vrijdag 20 maart te krijgen bij de VVV aan de Schoolstraat 6 in Delfzijl.

 

Advertenties

Advertenties