19.7 C
Delfzijl
20 juni 2021 15:18

The Next Call vandaag in premiere tijdens festival Op Roakeldais

spot_img

Warffum – Vandaag gaat om 16:30 uur de korte documentairefilm ‘The Next Call’ in premiere tijdens festival ‘Op Roakeldais’ in Warffum. De documentaire toont het alledaagse leven van Groninger plattelandsjongeren, woonachtig in krimp- en aardbevingsgebied. Een ongepolijst en recht-voor-z’n-raap portret over de schoonheid van het platteland. Een boodschap van plattelandsjongeren aan de rest van het land: het krimpt en het beeft maar het is hier prachtig! De makers (jongeren en professionals) trekken nu de provincie in met het project. De documentaire is vanaf volgende week te zien op thenextcall.nl. Woensdag j.l. organiseerden de jongeren van Jongerencentrum Express in Uithuizen al een feestelijke en drukbezochte voorvertoning.

The Next Call is een initiatief van Veenbrand & Lenny Bulthuis, in samenwerking met Stichting Jongerencentrum Uithuizen, Jongerenwerk Eemsmond en Express TV.

Uitvoerend producent Irene Wiersma maakte het scenario op basis van interviews met de jongeren. De Jongens van Lucht tekenden voor het camerawerk en de montage. Jongerenzender Express TV filmde de making-of.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
KlussenKlussen
WonenWonen
AutoAuto

Populaire berichten