6.4 C
Delfzijl
17 april 2021 23:02

Tennistoernooi WATEC Open kende voor het eerst geen winnaars

Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
ComputerComputer
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
StudieboekenStudieboeken
Vaker kopenVaker kopen

Wagenborgen – Afgelopen weekend stond het “WATEC Open” op het programma voor de tennisvereniging uit Wagenborgen.

Vele vrijwilligers hadden zich weken voorbereid op het toernooi. Het tennistoernooi van TV WATEC, dat mede mogelijk wordt gemaakt door Sportschool Performance uit Wagenborgen, wordt al meer dan 20 jaar georganiseerd.

Door het zeer warme weer, met temperaturen van > 40 graden op de baan, werd het programma van de vrijdag en de zaterdag afgelast, dit was in alle jaren nog niet voorgekomen.

De wedstrijden in het gemengd dubbel gingen afgelopen zondag wel door. Om 08:00 uur in de vroege ochtend gingen de eerste wedstrijden van start.

Er werd hevig gestreden door de deelnemers in de categorie 6 en 7 voor de prijzen. Echter moesten de wedstrijden om 15:45 uur gestaakt worden, vanwege een hevige regenbui. Daardoor kwamen alle 3 de banen onder water te staan.

Na één uur waren baan 1 en 2 weer bespeelbaar, met enige inzet van sponzen. Om 16.45 uur konden er weer twee partijen starten en ging de strijd volop verder.

Om 18:30 uur was ook baan 3 weer bespeelbaar en werd ook hier weer gestart.

Toen tegen 19:00 uur de volgende hoosbui neerdaalde op de banen, stonden de banen opnieuw onder water, de letterlijke druppel……. Hier kon geen spons meer tegenop.

Na overleg met spelers werd, door de wedstrijdleiding, besloten om alle verdere wedstrijden af te lasten. Er kon niet meer gespeeld worden, en zodoende had het WATEC Open voor het eerst in zijn geschiedenis, geen winnaars.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier

Populaire berichten