21.1 C
Delfzijl
13 juni 2021 21:31

Tennisclub Delfzijl organiseert 1e editie Expert TCD Open

spot_img

Delfzijl – Vanaf maandag 26 augustus t/m zondag 1 september a.s. organiseert Tennisclub Delfzijl voor het eerst een officieel KNLTB-toernooi, het Expert TCD Open.

De afgelopen maanden is de vereniging druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervan. Sponsoren zijn benaderd, uitnodigingen aan de omliggende verenigingen zijn verzonden en de banen zijn in gereedheid gebracht. Aangezien het de eerste keer is dat een dergelijk tennistoernooi in Delfzijl georganiseerd wordt, is de organisatie ervan uitgegaan dat er zich 50-60 deelnemers zouden aanmelden. Dit aantal is echter ruimschoots gehaald, maar liefst 95 deelnemers hebben zich aangemeld.

Op maandag t/m vrijdag zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden vanaf 17:00 uur. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september zullen de finalewedstrijden gespeeld worden. Voor de deelnemers heeft TCD, met medewerking van een aantal sponsoren, een TCD weekmenu samengesteld. De spelers kunnen dus bij TCD hun avondeten nuttigen. Verder vindt er vrijdagavond een verloting plaats met geweldige prijzen, zoals o.a. een kleurentelevisie van onze hoofdsponsor Expert en dinerbonnen van een aantal van de sponsoren. Ook hebben ze vrijdagavond muziek. Kevin Bos, bekend in Delfzijl en omstreken, zal vanaf 21:30 uur de avond muzikaal omlijsten.

De organisatie is dus bijzonder verheugd met het grote aantal deelnemers en hoopt dat er veel toeschouwers komen kijken naar de mooie partijen die gespeeld zullen worden.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten