Syb Jongsma is de winnaar van de actie 100 likes voor het Boukemapark

UithuizenSyb Jongsma is de winnaar van de actie ‘100 likes voor het Boukemapark’. Wethouder Harald Bouman verraste hem gisteren op het voetbalveld toen hij voetbaltraining aan het geven was bij Noordpool in Uithuizen.

Om inwoners op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in het Boukemapark is er een facebookpagina opgericht. Om mensen te stimuleren deze pagina te bezoeken heeft de gemeente samen met de jongeren van Express TV een actie bedacht: zodra er 100 ‘likes’ zijn, vindt er een loting plaats en de winnaar daarvan krijgt een prijs. Wethouder Bouman: “het Boukemapark is een prachtige, veelzijdige plek in Uithuizen die weliswaar nog in ontwikkeling is, maar die steeds meer gestalte krijgt. En via onze facebookpagina blijf je op de hoogte van de stand van zaken en zie je wat er allemaal te doen is”.

Syb Jongsma werd de winnaar van de eerste actie en kreeg een cadeaubon overhandigd. De uitreiking van gisteren is gefilmd door jongeren van Express TV; het filmpje is binnenkort beschikbaar op de facebookpagina van het Boukemapark.

 Back to top button