Succesvolle open dag boksvereniging Appingedam

Appingedam – Boksvereniging Appingedam heeft het seizoen geopend met een zeer succesvolle open dag. Een 40 tal mensen toonden zich geïnteresseerd in de vereniging. Van deze groep deed een tiental mensen direct mee aan de loodzware training.

Met de eigen leden meegeteld stonden er tegen de 30 mensen op de trainingsvloer. Na een kort woord van welkom van trainer Jan Koops werd met de training begonnen. Als warming up werd het schaduwboksen behandeld. Hierna werd de groep in tweeën gedeeld. Trainer John Echteld ontfermde zich over de groep nieuwe mensen. Met hun werden de stoten en het verplaatsen doorgenomen. Na het technische gedeelte werd de groep weer samengevoegd en werd er nog een pittige conditietraining afgewerkt.

Na de cooling down toonden zowel de nieuwe deelnemers als ook de toeschouwende belangstellenden zich zeer enthousiast en kon er menig inschrijfformulier uitgedeeld worden.

Bestuurslid Martin Franken toonde zich zeer tevreden over de avond. “Een zeer succesvolle avond voor boksvereniging Appingedam, zeker voor herhaling vatbaar”, aldus Martin Franken. Voor meer info: www.boksverenigingappingedam.nl

Back to top button