Succesvol paasweekend vol danswedstrijden voor dansschool The Legacy

DelfzijlHet afgelopen paasweekend stond in het teken van wedstrijden voor de dansers van dansschool The Legacy uit Delfzijl.  Zaterdag namen negen dans teams onder leiding van Cheryl en Céline Tualena deel aan de laatste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap in Sneek. Tijdens alle voorrondes konden de teams punten behalen door zo hoog mogelijk te eindigen in de categorie. Met genoeg punten plaatst een team zich voor de finale, die plaatsvindt in Mei. De dansteams die uit kwamen in verschillende leeftijd categorieën en niveaus wisten in totaal zeven mooie bekers mee terug te nemen naar Delfzijl. Ook hebben alle teams zich weten de plaatsen voor de finale van het kampioenschap.

Op paasmaandag nam dansschool The Legacy met vier teams deel aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap van Soneo in Dronten. Een wedstrijd van hoog niveau. Ook tijdens deze voorrondes moeten teams genoeg punten behalen om uiteindelijk deel te kunnen nemen aan de finale van het NK, dat plaatsvindt op 4 oktober in Zwolle. Alle vier teams van The Legacy behaalden hun gestelde doel en wisten zich te plaatsen voor de finale.

Demoteam So-What sloot het dans weekend af met een mooie 1e prijs. Een mooie opsteker. Op 22 april vertrekken zij naar Amerika om daar deel te nemen aan het Wereld Kampioenschap Hiphop in Orlando Florida.

 

Back to top button