fbpx
3.5 C
Delfzijl
28 januari 2021 02:38

Sterk internationaal deelnemersveld met Ajax en Chelsea op de vierde editie van Eurocup Delfzijl

Delfzijl – Eurocup Delfzijl heeft voor de vierde editie vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud Champions League winnaars Ajax en Chelsea, de Duitse topclub Werder Bremen en de jeugdclub van Cristiano Ronaldo, Sporting Clube de Portugal, debuteren.

Op het hoog aangeschreven toernooi,  dat plaatsvindt op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 bestaat de rest van het deelnemersveld uit: FC Groningen, Sparta Rotterdam, AZ, sc Heerenveen, PSV, Bohemians Praag (Tsjechië) KV Mechelen (België)  en Regioteam Eurocup.

Evenals vorig jaar bestaat het deelnemersveld in het  Groningen Seaports Stadion, zoals de topsporthal van de Brede School Noord tijdens Eurocup Delfzijl wordt genoemd, uit twaalf teams van spelers tot 13 jaar.

“Het deelnemersveld bestaat uit een mooie mix van clubs die al vaker hebben meegedaan en debutanten,” vertelt organisator Nick de Groot. “We zijn enorm trots dat teams als Ajax en Chelsea willen meedoen. De komst van zulke grote clubs zegt ook wel iets over de kracht van dit evenement. ”

“Het strikken van deze clubs hebben we kunnen realiseren met dank aan onze sponsoren,” zegt medeorganisator Roy Boxmeer. “Daar zijn we trots op. Het is prachtig om te zien dat veel bedrijven uit de regio Eurocup Delfzijl volop steunen. Sinds dit jaar merken we dat ook bedrijven buiten de regio een steentje willen bijdragen aan dit evenement. Dat is heel positief en ook zeker noodzakelijk voor Eurocup Delfzijl, want zonder sponsoren kun je geen evenement als dit organiseren.”

Roelof Luinge
Speciaal voor de sponsoren wordt op zondagmiddag 10 januari tijdens Eurocup Delfzijl een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Oud top scheidsrechter Roelof Luinge is tijdens deze bijeenkomst te gast als spreker in de sponsorruimte. Aan het eind van zijn carrière had Luinge maar liefst 845 wedstrijden gefloten en daarmee is hij nog altijd de meest ervaren arbiter van de Nederlandse eredivisie. Luinge was als scheidsrechter al recht voor z’n raap en dat zal 10 januari niet anders zijn.

Kaartverkoop
Eurocup Delfzijl trekt elk jaar meer publiek. Door de sfeerverlichting, muziek en spectaculaire optredens van regionaal talent, wordt topvoetbal op een unieke manier met entertainment gecombineerd. Toegangskaarten zijn, zolang de voorraad strekt, te reserveren via de website www.eurocupdelfzijl.nl.

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten