zaterdag 31 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Stadshavenfestival Appingedam met muziek, markt en salsa

spot_img

Appingedam – Het Stadshavenfestival 2018 staat weer in de steigers. Het veelzijdige evenement vindt plaats op zaterdag 16 juni. Op het Kerkplein, Dijkstraat en Paviljoen Overdiep vinden van 11.00 tot 17.00 uur diverse optredens plaats.

Men kan luisteren naar de Lopster Störmvogels, de Raaitvinken , Gospelkoor Eppata, De Poedies Grunn, Shantykoor Losdorp, Steelband van Gruno’s Postharmonie Groningen, Shantykoor West Zuidwest Gouda en ‘s avonds vanaf 20:00 uur op het kerkplein de Salsaband Ache Cubano. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Zo speelt het Damster poppentheater in het Raadhuis, kunnen de kinderen knutselen en gratis worden geschminkt. Vanaf 18:00 is er een kinderdisco met Deejay Maiko. Bij slecht weer is dit in Café de Doofpot.

Toneelgroep de Stagemates spelen diverse keren hun eenakter in den Soeten Peerdendrol.
Er komt een markt en een kofferbakverkoop. Niet alles verkocht op koningsdag dan is dit een mooie manier om alsnog van je spullen af te komen. Niet voor dag en dauw op een koude morgen je plekje in moeten nemen maar nu op een leuke plek staan met de hele dag muziek om je heen. Ook is het mogelijk met een kraam achter de kerk te gaan staan.
Aanmelden voor de markt kan bij Mirella Wildeman via marktenmeer@mrwildeman.nl

Op het Overdiep wordt door de ondernemers ook een markt ingericht. Daar vind je ‘s middags de belevenisroute het Gouden Pad door de mensen van Art Carnivale
Wilt u als bezoeker alles mee beleven dan kan dat voor helemaal niets omdat alles in het openbaar zal plaatsvinden. Als voorloper op het grote Internationale Folk & Seasongfestival Bie Daip eind augustus is dit dus zeker de moeite waard. Voor elk wat wils in het hele centrum van Appingedam. Kortom Appingedam is op 16 juni The Place to Be

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten