zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Sporthal Brede School Noord omgetoverd tot Groninger Seaports Stadion

DelfzijlSinds woensdagmiddag wordt er in de sporthal van de Brede School Noord hard gewerkt om de zaal om te toveren tot het Groninger Seaports stadion. Dit weekend vind er in de Brede School de derde editie plaats van het tweedaagse indoor voetbal event Eurocup.  Aan het toernooi doen dit jaar voor het eerst twaalf voetbalclubs uit binnen en buitenland mee. De teams komen onder andere uit Denemarken, Tsjechje,  België en Duitsland. Het toernooi word gespeeld door D-junioren van professionele clubs.

De orgainsatie van Eurocup is tevreden over het aantal kaarten wat is verkocht in de voorverkoop. In de aanloop naar het toernooi zijn 500 kaarten verkocht. Door de groei van het evenement heeft de organisatie besloten het aantal staanplaatsen uit te breiden.

BCP Regiocup
Nieuw dit jaar is het avondprogramma op de zaterdagavond, dan vind de BCP Regiocup plaats. Dit zaalvoetbaltoernooi is een wedstrijd tussen standaard voetbalverenigingen uit de regio. Er zullen er 8 teams deelnemen aan de BCP Regiocup, verdeeld over 2 poules. Het toernooi start om 18:30 uur en zal rond 22:00 uur eindigen. De toegang is gratis.

Gastgezinnen
Op verzoek van de clubs heeft de organisatie gezocht naar gastgezinnen om de voetballertjes. Eurocup heeft ruim vijftig spelers kunnen plaatsen bij gastgezinnen. Per gezin worden er gemiddeld twee spelers ondergebracht.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier