fbpx
11.1 C
Delfzijl
29 oktober 2020 11:44

Siddeburen knalt de zomer in met het Midzomernachtfestival

Siddeburen – Met de tweede editie van het Midzomernachtfestival staat er weer een geweldig evenement op de agenda in Siddeburen.  Dit jaar voor het eerst een tweedaagse programma invulling met een aantal nieuwe activiteiten.

Op vrijdagavond 30 juni start het Midzomernachtfeest met plaatselijke Dj’s die hun eigen muziek laten horen in de grote feesttent. Om ongeveer 19.30 uur zal de feesttent open gaan en kan een ieder die dat wil uit zijn dak gaan op misschien wel de eigen muziekstijl van een nieuwe Tjesto. Omstreeks 21.30 uur zal de moderne All-round band Face to Face het feest verder vergroten. Face to Face is al vanaf 1993 een begrip in Noord Nederland. Door het brede repertoire en het grote enthousiasme weten de ervaren muzikanten van iedere optreden een groot feest te maken. Mede door uitbreiding van de bezetting en professionalisering van de geluids- en lichtapparatuur weet de band een veelzijdige show neer te zetten. Tijdens festivals heeft de band in voorprogramma’s gespeeld van bekende artiesten zoals: Jan Akkerman, The Scene, Birgit, Bert Heerink, Nick en Simon e.v.a. Op het omvangrijke repertoire van Face to Face staan bekende covers, uiteenlopend van Golden Earring tot The Rolling Stones, van Queen tot Herman Brood, van Tina Turner tot Frans Bauer en vele anderen. De toegang voor dit alles is gratis!!

Voor zaterdag 1 juli staat de 1e editie van de Zomermarkt op het programma. Vanaf 10.00 uur zal het afgesloten terrein tussen de Hoofdweg en de Reint Dijkemastraat fungeren als een groot openlucht marktplaats met kramen van marktkooplui uit zowel Siddeburen als de regio. Van oliebollen tot schoenen en van brocante  tot magneetsieraden is het ruime aanbod. Op de markt zullen de Pauwergirls de hele dag aanwezig zijn. Met een radio op wielen én accu zijn de Pauwergirls mobiel. Ze kunnen binnen spelen, maar ook buiten en zullen verzoeknummers spelen om de sfeer en de gezelligheid te verhogen. Op de markt is er een speciale plek ingeruimd voor de roofvogels van Beate Perdok waar iedereen deze prachtige dieren eens rustig kan bekijken, aaien en er mee op de foto kan. Met name Oehoe,s, Uilen en valken zullen te bewonderen zijn. Het plaatselijk grillrestaurant Azeri staat er met hun overheerlijke en ambachtelijke shoarma en donorgerechten. Verder is er een springkussen voor de kleintjes en een draaimolen. De markt is er tot 16.00 uur.

Standhouders kunnen zich nog aanmelden via k.pijper@ziggo.nl. Na aanmelding krijgt men nadere informatie. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 juni.

Vanaf 17.00 uur kunnen de deelnemers voor de 1e editie Open Kampioenschap Beer Pong Siddeburen zich inschrijven. Omstreeks 18.00 uur zullen we starten met dit populaire spel met de bekertjes en een bal. Wie is beheerst de meeste behendigheid om ook na het nuttigen van de inhoud van de (plastic) bekers door te stoten naar de 1e plaats?  Met mooie (geld)prijzen is dit zeker de moeite waard.

Voorinschrijving via: Marco Tepper 06-23467519 of Arend de Roos  06-83172961

Inschrijven/aanmelden kan tot 1 juli 18.00 uur in de tent zelf. Maar vol=vol.
Maximaal 50 deelnemende teams (2 personen). Inschrijfgeld € 15,00 per persoon.
1e prijs 250,00 euro 2e prijs 125,00 euro en 3e prijs 60,00 euro.

Het Open Kampioenschap Beer Pong Siddeburen is vrij toegankelijk en duurt tot maximaal 01.00 uur.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,222VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten