Sfeerverslag: gezellig druk in het centrum van Delfzijl op pinksterzaterdag

Delfzijl – Het mooie weer heeft er voor gezorgd dat het zaterdagprogramma van de Pinksterfeesten in Delfzijl een groot succes werd. Het was gezellig druk in het centrum van de Delfzijl waar van alles te doen was.

In het centrum was een kleine kramerie en stonden twee podia waarop verschillende muzikale optredens waren. Het Klooster Smartlappenkoor en Flexibel Zanggroep Flexibel uit Delfzijl wisselden elkaar af op het podium in de Poststraat. Halverwege de Landstraat met optredens van onder andere Burdy, Marco Schouten en Tamara Tol. Verder waren in de Landstraat nog optredens van Demo team So What van dansschool The Legacy en werd er twee keer een mode show gelopen.

Ook de kermis draaide goed door het mooie weer en het zou ook nog tot laat in de avond druk blijven. De horecaterrassen aansluitend aan het Molenbergplein waren al vanaf de middag gevuld. ‘s Avonds werd het hier alleen maar drukker.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”202″]


Back to top button