13.6 C
Delfzijl
21 juni 2021 12:53

Sappho zoekt nieuwe enthousiaste leden/gastspelers durf jij?

spot_img

Loppersum – In dit jaar gaat Sappho verschillende toneeltrainingen geven aan de volwassenen en aan de kinderen van de beide basisscholen in Loppersum. Onderdelen zijn improviseren, stemgebruik, houding en beweging. Deze cursus kan u ook helpen bij het presenteren voor bijvoorbeeld grotere groepen. Door middel van spel scenes ga je oefenen en ervaren wat speltechnieken voor jou kunnen doen. Praten, gek doen, lachen en luisteren in een veilige omgeving. Sappho gaat op een boeiende nuttige wijze samen met cursisten meerdere genres, van slapstick tot camera naturel, onderzoeken. Hierbij kan de cursist een ´zelfontdekkingsreis` gaan ondernemen. Dit allemaal onder regie van Bas de Bruijn.

De cursus duurt zes avonden en er kunnen maximaal  12 mensen deelnemen. De eerste kennismakingsavond is op donderdag, 1 februari a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur in “De Lopster Kroon” te Loppersum. De kosten bedragen € 25 per persoon. De deelname wordt bij over-intekening bepaald door de volgorde van inschrijvingsdatum. Deelnemers en trainer stellen samen bij het begin van de cursus vast of er wel of niet naar een eindproduct wordt toegewerkt om dit aan vrienden en kennissen te laten zien.

Bij voldoende deelname uit andere dorpen van Loppersum kan de cursus ook op een ander locatie worden aangeboden. In dat geval begint de cursus na overleg op een ander datum.

U kunt zich aanmelden bij het Jaap Meedema te Loppersum (0596571266 of sappholoppersum@gmail.com).

Informatie Sappho:

Al meer dan 150 jaar weet Sappho haar publiek te verrassen. Met traditionele stukken, absurd theater, poëzie maar ook met improvisatie theater op locatie.  Met een avondje “Rederijken” kan Sappho je een genoeglijke avond bezorgen Afgelopen jaar werden verschillende eenakters gespeeld De vaste speelplek is de Lopster Kroon.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten