Samenloop voor Hoop Delfzijl 2016 zoekt commissieleden

Delfzijl – Priscilla Elzinga uit Farmsum en Manon Coopmeiners uit Siddeburen hebben het initiatief genomen een Samenloop voor Hoop te organiseren in Delfzijl in 2016. Dit is een gesponsorde wandeltocht waarbij (ex) kankerpatiënten extra in het zonnetje worden gezet en die 24 uur duurt. Die 24 uur symboliseert de voortdurende strijd die kankerpatiënten tegen de ziekte moeten voeren.

Door het houden van zo’n wandeltocht hopen de organisatoren extra morele steun aan de patiënten en hun familieleden te kunnen geven. Het gekozen motto is: “Vier het leven, herdenk en sta op tegen kanker. Loop mee in de Samenloop voor Hoop Delfzijl 2016.” De opbrengst van de tocht gaat volledig naar het KWF Kankerfonds. Op verschillende plaatsen in Nederland worden zulke tochten georganiseerd onder auspicien van het KWF Kankerbestrijding en nu dus ook volgend jaar in Delfzijl.

Op woensdag 27 mei stonden de beide dames met een medewerker van het KWF op de markt in Delfzijl met het doel commissieleden te werven voor de organisatie van de wandeltocht. Er zijn minimaal 9 commissieleden nodig.

Als u een bijdrage wilt leveren aan dit initiatief dan kunt u contact opnemen met Manon Coopmeiners of Priscilla Elzinga via hun Facebookpagina: Samenloop voor Hoop Delfzijl 2016

Back to top button