donderdag 16 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Rotary Club Eems Dollard geeft donatie van 2000 euro aan Lutje Grut en Kriebeldam

spot_img

Appingedam – Donderdag 18 juni ontvingen Lutje Grut (Stichting Vakantiespelen Delfzijl) en Commissie Kriebeldam (ASWA) elk een donatie van €2000,- van Rotary Club Eems Dollard. De aanleiding voor deze donaties vormde het 25-jarig bestaan van Rotary Club Eems Dollard, die hiermee uitdrukking wilde geven aan haar betrokkenheid en verbondenheid met de regio.

Tijdens een gezellige bijeenkomst bij ASWA in Appingedam ontvingen Robin Lok van Lutje Grut (Stichting Vakantiespelen Delfzijl) en Maurice Koops van Commissie Kriebeldam (ASWA) de cheques van Rotary Club Eems Dollard uit handen van voorzitter Carla Wit en aankomend voorzitter Hilda Boelens. Het geld was bijeengebracht door gasten en leden van de club op het lustrumfeest dat 25 april j.l. plaatsvond op landgoed Ekenstein. De entreegelden en een ludieke veiling brachten samen een bedrag van ongeveer €6000,- euro op, waarvan ook een deel bestemd is voor Nepal.

Carla Wit, voorzitter van Rotary Club Eems Dollard:  “We zijn in de eerste plaats een serviceclub.  En kozen daarom voor een bescheiden lustrumfeest en maximale opbrengst voor goede doelen. Daarbij viel ons oog op Lutje Grut en Kriebeldam. Deze organisaties en hun vrijwilligers zetten zich al meer dan 50 jaar in voor vakantiespelen. Dat is een stukje extra geluk voor kinderen die dat heel goed kunnen gebruiken. De begeleiders van de vakantiespelen zijn bovendien jonge mensen die zich er met hart en ziel voor inzetten. Dat vinden we waardevol en willen we stimuleren. Leuke bijkomstigheid was dat onze club leden heeft,  die als kind hebben meegedaan aan deze vakantiespelen.”

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,287VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten