Rijders van Fcc de Fivelcrossers doen goede zaken in Assen

Assen – Zaterdag 4 juni waren de Bmx-ers uit Appingedam te gast op de nieuwe baan in Assen bij FC Unitas. Het was prachtig weer en de Fivelcrossers waren in grote getale naar Assen toegekomen.

Met rijders in alle leeftijden werden er mooie wedstrijden gereden. De jongste rijder van net 4 jaar, Luca de Rooy, ging na de prijsuitreiking met alle beker winnaars op de foto. Milan de Rooy werd derde bij de vijfjarigen en Jaron Ridder werd eerste in zijn leeftijdsklasse. Aniek Bouwman werd tweede en het podium in de leeftijdsgroep jongens 11 werd gevuld door de Fivelcrossers Simon van Burgel op 1, Stijn Banus op twee en Milan Bos op 3.

De club is trots op alle rijders, iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan. Wil je ook kennis maken met de Bmx sport? Dat kan : op dinsdagavond en donderdagavond wordt er getraind van 18.15u tot 19.15u. Gevorderden kunnen trainen om 19.15u tot 20.15u. Zaterdag 18 juni kun je ook kennis maken met de sport want dan vinden er op de baan in Appingedam Regio wedstrijden plaats. Iedereen is van harte welkom! De baan vind je aan de Opwierdeweg in Appingedam. De wedstrijd start om 14u. Tot ziens bij FCC de Fivelcrossers!