PLUS Verstraete Uithuizermeeden opent op 1 mei

Uithuizermeeden – Op woensdag 1 mei heropent Coop Verstraete Uithuizermeeden aan het Johan van Veenplein 2 in Uithuizermeeden als PLUS Verstraete Uithuizermeeden. Een supermoderne, duurzame supermarkt met een ruim assortiment.

Ondernemer Gerrit Verstraete wist al een klein beetje wat hem te wachten stond; jaren geleden ging zijn Super de Boer winkel al over naar Coop. “Nu gaan we over naar PLUS met een mooie, moderne winkel. Die is in de afgelopen weken namelijk flink verbouwd. De nieuwe winkel kent straks een ruim assortiment met heerlijk veel verse producten. Daarom gaan we met hartstikke veel enthousiasme over.”

Gerrit Verstraete is al bekend met PLUS. “Ik ben eigenaar van meer winkels en heb eerder ook al een bestaande PLUS supermarkt overgenomen. Ik ken de systemen van PLUS dus al. De begeleiding van PLUS is daarnaast heel goed. Dat maakt de overgang naar een nieuwe formule vooral iets waar we met het hele team naar uitkijken!”

Goed eten
PLUS staat voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Klanten vinden bij PLUS Verstraete Uithuizermeeden straks een ruime keuze aan verse, biologische en Fairtrade huismerkproducten, veel seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem. Dankzij scherpe folderaanbiedingen en ruim duizend alledaagse en altijd laag geprijsde PLUS artikelen – herkenbaar aan het paarse Laagblijvers logo – doen klanten bij PLUS Verstraete Uithuizermeeden bovendien altijd prijsbewust boodschappen. Daarnaast blijven producten van lokale ondernemers een belangrijk onderdeel van het assortiment, zoals de worst van de slagerij uit Baflo en het brood van de bakkerij uit Bedum.

Gemak
PLUS Verstraete Uithuizermeeden is vanaf 1 mei van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur open. De bloemenafdeling en slijterij blijven en PLUS Verstraete Uithuizermeeden is een PostNL-postagentschap. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid, wat voor nóg meer gemak zorgt. Gerrit Verstraete: “We leefden met ons vaste team lang naar de formulewijziging toe. Zij hebben heel veel zin om iedereen weer volop te bedienen.”

Feestelijke opening
Op woensdag 1 mei is iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te bewonderen tijdens de feestelijke opening. De eerste 200 klanten worden verrast met een welkomstcadeau: een heerlijke taart. Daarnaast worden er tien boodschappenpakketten ter waarde van € 50,- verloot.

Fusie tussen Coop en PLUS 
In september 2021 kondigden PLUS en Coop aan samen verder te gaan als één coöperatie onder de naam PLUS. Daarmee ontstond de derde grootste servicesupermarkt van Nederland. Ruim 40.000 medewerkers zorgen elke week voor goed eten voor meer dan 4,5 miljoen klanten. De komende tijd veranderen Coop winkels door het hele land van oranje naar groen, waaronder PLUS Verstraete Uithuizermeeden.

Back to top button