fbpx
20.6 C
Delfzijl
vrijdag 03 juli 2020
Home Evenementen Paaseieren zoeken aan de Wirdumerweg in Loppersum

Paaseieren zoeken aan de Wirdumerweg in Loppersum

LoppersumTraditiegetrouw is er op zaterdag voor Pasen weer fanatiek naar eieren gezocht aan de Wirdumerweg in Loppersum. De buurtverenigingen De Westhoek en Ons Buurtje organiseerden dit paasevenement voor de kinderen van het dorp.

In totaal waren er 600 beschilderde eieren werden verstopt op twee velden. Er was een veld voor groep 1 tot en met 4 en een veld voor groep 5 tot en met 7. Samen met de paashaas ging het in een lange stoet van het dorpshuis naar het terrein. Er waren ook nog twee gouden eieren verstopt, die goed waren voor een leuke prijs.

Er deden maar liefst 69 kinderen. Er werden veel eieren verzameld en bij terugkomst in het dorpshuis werden de kinderen getrakteerd op drinken, ijsje en snoep.

Winnaars van het gouden ei werden:  Luuk Woortman (groep 4) en Paula Kuipers(groep 6)
Winnaars eieren zoeken:  Groep 1 tot en met 4:  1e Stijn de Jonge (groep 4) met 26 eieren; 2e Joris Kuipers (groep 4) met 21 eieren; 3e  Bram Haaksema (groep 2) met 20 eieren.
Groep 5 tot en met 7:  1e Merle Visser (groep 5) met 32 eieren; 2e  Julien Driessen (groep 7) met 21 eieren; 3e Arvid Groeneveld (groep 5)  met 13 eieren.

Advertenties