5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:38

Overtuigende winst in Eelwerd voor volleybal dames Memesa

AppingedamIn thuishal Eelwerd hebben de volleybaldames van Memesa op overtuigende wijze met 4-0 gewonnen van Oryx uit Groningen. In een eenzijdige wedstrijd waarin de Memesa dames duidelijk de beter waren kwamen de gasten uit Groningen in de eerste set beter uit de startblokken. Met name serverend wist Oryx veel druk te leveren en daar hadden de damster dames in eerste instantie niet altijd een antwoord op. Halverwege de eerste set kwam de pass echter steeds beter aan en kon met name de middenaanval goed bediend worden. Er zaten nog wel teveel fouten in het aanvalsspel maar met 25-22 ging de eerste set wel naar de thuisploeg. In de tweede set was Memesa in de rally nagenoeg onverslaanbaar. Er werd zeer georganiseerd en goed verdedigd en de rally pass werd goed verzorgd. Aanvallend werden er minder fouten gemaakt en werd er gevarieerd aangevallen. Met degelijk en goed volleybal werd de set op eenvoudige wijze binnen gehaald.

In de derde set kon Oryx met name door een hele goede service beurt beter in de buurt blijven maar hadden eigenlijk geen moment recht op set winst. Memesa speelde veel beter verzorgd volleybal en wist dit uiteindelijk ook weer om te zetten in set winst.(25-22)
De vierde en laatste set was een formaliteit. Memesa was in staat hetzelfde niveau vast te houden en Oryx had hier geen antwoord op. Hiermee werd de laatste set simpel met 25-14 afgesloten en stond een 4-0 stand op het scorebord.

De dames van Memesa laten nog steeds een stijgende lijn zien in hun volleybalspel. Daar waar de dames in het begin van het seizoen nog moeite hadden om tegen de “kleintjes” overtuigend te winnen is men nu in staat dit soort wedstijden wel degelijke overwinningen te behalen. Met nog 1 wedstrijd te gaan staat Memesa op de vijfde plaats en lijkt het team klaar voor een nog hogere klassering volgend seizoen.

 

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten