fbpx
8.5 C
Delfzijl
maandag 17 februari 2020
Home Algemeen Onderzoek naar ondernemersvriendelijkheid gemeente Loppersum

Onderzoek naar ondernemersvriendelijkheid gemeente Loppersum

Loppersum – Onlangs werd het startschot gegeven voor de de vierde editie van de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Ondernemers kunnen zich in een grootschalig onderzoek uitspreken over het MKB-beleid in hun vestigingsplaats. Welke gemeente zich uiteindelijk de MKB-vriendelijkste van Nederland mag noemen, wordt eind van het jaar bekendgemaakt. In de aanloop naar de landelijke uitkomst wordt ook per provincie en regio een winnaar uitgeroepen. De resultaten worden bepaald aan de hand van een online vragenlijst.

Burgemeester Rodenboog roept alle ondernemers in de gemeente Loppersum op om de vragenlijst in te vullen: “Bij de vorige editie van het onderzoek in 2013 hebben we een mooie sprong gemaakt op de provinciale ranglijst. Maar volgens mij zijn er altijd punten waarop wij onszelf kunnen verbeteren.” Dus is het volgens Rodenboog van groot belang dat zoveel mogelijk ondernemers de vragenlijst in gaan vullen: “We moeten wel over signalen van ondernemers beschikken om te weten welke aspecten om verbetering vragen.”

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Groningse onderzoeksbureau Lexnova en stoelt op vier pijlers: de tevredenheid van ondernemers in de gemeente, het imago van de gemeente, communicatie en beleid met betrekking tot het MKB en de hoogte van de gemeentelijke lasten voor het MKB. De vragenlijst kan worden ingevuld via: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl.

Advertenties

Advertenties