13.3 C
Delfzijl
18 april 2021 14:25

Onderhoudswerkzaamheden Weiwerderbrug van start

Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
ComputerComputer
KlussenKlussen
StudieboekenStudieboeken
AutoAuto
Vaker kopenVaker kopen

Farmsum – De voorbereidende werkzaamheden aan de Weiwerderbrug over het Oosterhornkanaal in Delfzijl zijn deze maand begonnen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot uiterlijk vrijdag 11 juni.

De Weiwerderbrug krijgt een onderhoudsbeurt, waarbij de zogenaamde opleggingen van de brug worden vervangen. De oplegging is een onderdeel van de brugconstructie die bewegingen van het wegdek opvangt. De doorgaande weg (provinciale weg N991) blijft tijdens de werkzaamheden begaanbaar. Het verkeer moet rekening houden met enige hinder. De snelheid voor het verkeer wordt op de brug verlaagd en als dit nodig is om veilig te kunnen werken zet de provincie tijdens de werkzaamheden af en toe één rijbaan af.

Stremming
Soms is het nodig om de brug volledig te stremmen. Op die momenten wordt het verkeer omgeleid via Oosterwierum – Oosterhorn. Een volledige stremming van de brug komt slechts op enkele momenten voor, op rustige momenten zoals het weekend, in de avonduren of tijdens feestdagen. De eerste gehele stremming is gepland op woensdagavond 7 april vanaf 19.00 uur.

Volg ons op

11,072FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten