Oldtimershow ´Visje kopen in Termunterzijl’ trekt weer veel belangstelling

Termunterzijl – Afgelopen zondag stond Termunterzijl weer in het teken van de jaarlijks terugkerende oldtimershow ´Visje kopen in Termunterzijl’. Voor afgaand aan de show werd er een oldtimerrit gehouden vanuit Winschoten naar Termunterzijl. Aan het einde van de dag werd de deelnemer met de mooiste en/of meest bijzondere auto beloond met een leuke prijs.

De evenement trok weer veel publiek naar het terrein rond gemaal Rozema. Het weer werkte niet helemaal mee, op het ene moment zon en even later een plensbui met onweer. waarna de bezoekers even verdwenen ook sommige autobezitters hielden het voor gezien. Maar zodra het weer droog werd waren de bezoekers terug op het festival terrein. Naast de Oldtimers kond het publiek genieten van live muziek van “De Spoanders” een braderie en diverse demonstraties van radiografie modelauto´s en boten.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”282″]

Back to top button