6 C
Delfzijl
22 april 2021 04:07

‘Naakte inbreker’ opgepakt na inbraken in Delfzijl

Delfzijl – Afgelopen weekend werd er aan de Willemstraat in Delfzijl ingebroken op de bovenste woonlaag van een pand. De inbreker wist via het balkon toegang te krijgen tot de woning. Toen de bewoner zich wilde douchen kreeg hij de deur van de slaapkamer niet geheel geopend, dit kwam omdat de inbreker zich hierachter had verschanst. Deze sloeg vervolgens op de vlucht. Wat een getuige opviel was dat de inbreker naakt was.

De politie begon meteen met een uitgebreide zoektocht in de omgeving, deze leverde niks op. Later op de avond kwam er nog een melding van een inbraak binnen aan het Eemskanaal Zuidzijde, ook hier kwamen de dader(s) binnen via het balkon.

Later in de nacht werden twee verdachten een man van 20 en 30 jaar oud aangehouden. Deze hadden ondertussen wel weer kleding stukken aan. Of deze kleding ook eigendom waren van deze verdachten wordt nog onderzocht.

Eerder vonden er ook al diefstallen plaats waarbij de dader(s) vanaf balkons op verschillende woonlagen kleding en linnengoed hadden weggenomen. Daarnaast werden er bij twee woningen goederen vanuit de woning weggenomen. Daarbij waren de verdachten via de balkondeur in de woning gekomen.

Volg ons op

11,078FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten