Muziekschool Sennalive Produkties viert 15 jarig bestaan

Appingedam – 15 jaar geleden is Stephen Huizen met al zijn passie en liefde voor muziek in het diepe gesprongen en zijn muziekstudio Sennalive Produkties gestart aan het Zwet in Delfzijl.

Waar hij begon met 10 leerlingen is hij nu gegroeid naar een ledenaantal van over de 100 enthousiaste leerlingen. Van drummen tot gitaar spelen, pianoles of DJ les, zangcoaching of producing. Niks is hem te gek. Met de liefde voor muziek bestaat hij nu 15 jaar en heeft hij zichzelf neergezet als professionele muziekschool. 

Bijna drie jaar geleden is Stephen met zijn muziekschool verhuisd naar de Broerstraat in Appingedam, waar hij nu zijn studio en muziekschool in huis heeft. Naast de lessen die hij geeft kan je hem ook op het podium door heel Nederland tegenkomen. Dan zit hij voornamelijk achter zijn drumstel. Echter voor geen enkel instrument draait hij zijn hand op. Ook vanuit Sennalive Produkties zelf wordt hij geregeld gevraagd als DJ of welke muzikale entertainment ook. 

Sennalive Produkties staat gelijk aan liefde voor het maken van muziek. Een plek waar iedereen van jong tot oud welkom is! 

Back to top button