Motorrijder uit Appingedam gewond bij aanrijding N360 Ten Post politie zoekt getuigen

Ten Post – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat vanmorgen omstreeks 05:00 uur op de N360 ter hoogte van Ten Post plaats vond. Bij dit ongeval is één van de betrokkenen doorgereden.

Wat is er gebeurd?
Bij een verkeersongeval op de N360 ter hoogte van Ten Post raakte vanochtend een 33-jarige motorrijder uit Appingedam gewond. De motorrijder kwam uit de richting van Appingedam en reed in de richting van Groningen. Ter hoogte van de kruising met de Eestumerweg kwam er een auto uit het dorp rijden. De bestuurder van deze auto zag de motorrijder vermoedelijk niet aan komen. De auto is de N360 overgestoken in de richting van de Kroddeburen. Om een aanrijding te voorkomen moest de motorrijder een noodstop maken, hierbij is hij over de kop is gevlogen. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De betrokken auto, donkerkleurig, is doorgereden.

Getuige gezocht
Bent u vanochtend getuige geweest van het verkeersongeval op de N360 ter hoogte van Ten Post? De politie komt graag in contact met iedereen die het ongeval heeft zien gebeuren of er mogelijk meer van weten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”238″]Back to top button