Medaille regen voor SVA Appingedam turnsters

GroningenAfgelopen zaterdag was voor een aantal turnsters van SVA Appingedam de eerste wedstrijd van het seizoen in  de NTS B. Deze werd gehouden in Sporthal Hoogkerk in Groningen. Naomi Bos beet de spits af en in de klasse Junior 4 G, ze turnde een keurig en stabiele wedstrijd , geen medaille maar een 4de plaats brengt perspectief voor de 2de wedstrijd op 21 maart te Uithuizen.

In wedstrijd stonden er twee meisjes van SVA Appingedam op het podium.  Anouk Toxopeus veroverde de gouden medaille in de klasse Jeugd 1 D2 gevolgd door haar clubgenootje Eva Griep zij veroverde de zilveren medaille.
In deze zelfde klasse werd Mirella Bolhuis keurig  vijfde.

Kaylee Duivis kwam uit in Jeugd 1 D1 en behaalde een keurige vierde plaats. In wedstrijd drie werden Sanne Dijkhuizen en Noa van Lennep respectievelijk 1ste en 3de in Pupil 1 D2. In deze klasse kwamen ook Romy Bloem (8ste) en Rosalie Veen (9de) uit.
Merel  Rozema turnt in de klasse Junior F en behaalde een keurige 2de plaats. In de Klasse Senior F was het weer raak voor een turnster van SVA Appingedam  Julia Froma werd 3de en kreeg de bronzen medaille omgehangen.

 

Back to top button