Loppersum’s harmonie huldigt jubilarissen

LoppersumTijdens het concert dat door Loppersum’s Harmonie op zaterdag 28 Maart is gehouden in de Vredekerk te Loppersum werden er 3 jubilarissen gehuldigd.

Mevr. B. Kiewiet is 25 jaar lid van Loppersum’s Harmonie en kreeg daarvoor de zilveren insigne opgespeld. Zij werd speciaal bedankt voor haar bijdrage aan de Malletband.

Mevr. P. Blink met het feit dat zij al 40 jaar muzikant is, waarvan 25 jaar bij Loppersum’s Harmonie, ook zij kreeg daarvoor een gouden insigne opgespeld .

Mevr. G. Dallinga die genoemd werd als “duizendpoot” is al 40 jaar lid van Loppersum’s Harmonie, ook zij kreeg de gouden insigne opgespeld. Alle jubilarissen proficiat

Deze jubilarissen geven een goed beeld van de trouw van alle leden aan de harmonie wat ook tot uiting kwam in het gespeelde muziekstukken.

De aanwezige bezoekers genoten van de muziek wat de laatste 40 jaar populair was. Ook gezien dat de harmonie dit jaar 40 jaar bestaat en dat in september met een muziek spektakel i.s.m. Pé en Rinus groots gevierd gaat worden.

Back to top button