fbpx
13.2 C
Delfzijl
donderdag 01 oktober 2020
Home Agenda tips Lentefair op Stadstuin de Eendracht in Appingedam

Lentefair op Stadstuin de Eendracht in Appingedam

Appingedam – Op zaterdag  8 april organiseert Stadstuin De Eendracht samen met NOVO, s’ Heerenloo en De inzet een lentefair. Deze zaterdag zal in het teken staan van de lente.  Met de komst van de lente is het tijd geworden om de zaadjes en planten in de grond te zetten. Het kweekseizoen is daarmee weer van start gegaan.

Tijdens de lentefair zijn vrijwilligers van de Stadstuin aanwezig die u alles kunnen vertellen over het starten met een moestuinbak en het onderhoud daarvan, zodat de opbrengst uit de moestuinbakken optimaal wordt. Ook kunt u tijdens deze lentefair zaden en stekjes van verschillende moestuinplanten kopen. Daarnaast is er een kleine gezellige markt waar creatieve knutselwerken worden verkocht die door de mensen van NOVO, s’ HeerenLoo en De inzet zijn gemaakt.

Wij hopen dat op deze dag veel bezoekers naar de Stadstuin komen om met elkaar een gezellige dag te beleven. De lentefair begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Stadstuin de Eendracht is te vinden op het voormalig terrein van de Eendracht aan de Woldweg in Appingedam