9 C
Delfzijl
13 mei 2021 23:53

Leerlingen Eemsdeltacollege in actie voor Serious Request

Appingedam – Over het gehele schooljaar zijn er door havo en vwo leerlingen van Eemsdeltacollege, zo veel mogelijk acties gehouden voor het goede doel ‘Serious Request’. Het doel is om het recordbedrag van €7.000,- te verbreken. De hoofdorganisatie van dit goede doel, bestaat uit leerlingen van havo 4 Eemsdeltacollege. Dit zijn Jolijn Boyajyan, Max Molema, Cody Rozema en Romée van Voornveld. Met een zomerfestival, sponsorzwemmen en een benefietconcert hebben de leerlingen al veel geld opgehaald. De tussenstand van de opbrengst is te vinden op: https://kominactie.3fm.nl/actie/sr-eemsdeltacollege

Kerstmarkt

Er zijn nog twee acties georganiseerd voor het goede doel. Dat zijn de kerstmarkt en de 24-uurs actie. De Kerstmarkt is op donderdag 22 december van 17.30 tot 20.30 uur op locatie Pastorielaan van Eemsdeltacollege. Op de Kerstmarkt zijn allerlei lekkere hapjes te koop en creaties die leerlingen zelf gemaakt hebben. Er is een loterij met als hoofdprijs een door alle spelers gesigneerd shirt van FC Groningen. Ook is er een spooktocht waar men lekker kan griezelen, laser gamen en het is mogelijk om een spectaculaire scheikundeshow bij te wonen. Iedereen is van harte welkom op de kerstmarkt!

24-uurs actie

Na de kerstmarkt blijft een groep leerlingen de hele nacht op school voor de 24-uurs actie. Vrijdag 23 december om 8.30 uur wordt het eindbedrag bekend gemaakt in de kantine van de school – Pastorielaan, waarbij alle leerlingen aanwezig zullen zijn.

Serious Request

Het thema van Serious Request is dit jaar longontsteking bij kinderen. Elke 35 seconden eist deze dodelijke infectie een kinderleven. Met het geld dat wordt opgehaald gaat het Rode Kruis vaccinatiecampagnes ondersteunen, mensen voorlichten en proberen de ziekte te behandelen en te voorkomen.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
WonenWonen
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten