fbpx
11.8 C
Delfzijl
25 oktober 2020 18:28

Leerling Theda Mansholt College in Delfzijl is positief getest op het coronavirus

Delfzijl – Een leerling is van het Theda Mansholt College in Delfzijl is positief getest op het coronavirus. Dat schrijft de directie van de school in een brief aan ouders en leerlingen. Gisteren kreeg de school bevestiging dat de leerling positief is getest op Corona, dus besmet is met COVID-19.

Daarop heeft de school contact gehad met de GGD over de te nemen stappen. Intussen zijn de medewerkers, de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van de klas waar het om gaat ingelicht.

Onderzoek GGD
De GGD heeft bronnen en contactonderzoek gedaan en er is aangegeven dat de leerlingen en docenten uit deze klas vallen onder: overige contacten. Bij overige contacten wordt geen onderzoek gedaan. “De leerling zit in thuisquarantaine en maakt het naar omstandigheden goed. Hij hoest nog een beetje en heeft keelpijn”, aldus de directie.

School blijft open
Het Theda Mansholt College blijft open, de lessen kunnen de komende periode gewoon doorgaan conform de eerste gestelde RIVM-richtlijnen. “Nogmaals aan iedereen de oproep de maatregelen van het RIVM in acht te nemen, zodat we samen veilig en gezond naar school kunnen blijven gaan.”

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,223VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten